the neverlasting haircolor

Det er slik med håret mitt, ting sitter ikke. Og det er slik med meg, jeg er evig optimistisk.

Jeg viste det jo fra jeg farget håret svart første gang, etter bare en uke hadde jeg store hvite flekker i håret. Vi farget det på nytt og denne gangen ble det vasket ut sakte nok til at det ble gjevt lysere, jeg slet aldri med ettervekst.

Neste gang farget jeg håret lilla, men denne gangen bare med farge som skulle vaskes ut etter noen uker. Den satt i 2 dager?

Men nå var jeg føre var, det var ingen ting annet i håret mitt før jeg startet og jeg kjøpte den sterkeste fargen jeg kunne finne (ikke sterk i hvordan den ser ut, men hvordan den sitter)

Når jeg dusjet etter fargingen, måtte jeg tilslutt gi meg. Samme hvor lenge jeg sto fortsatte det å renne farge ut av håret mitt. Hodeputa mi ble lilla (den var allerede lilla, men fikk noen ekstra lilla flekker) og det renner fortsatt farge ut av håret mitt.

Det er ikke morsomt å være redd for å bli våt i håret, ha på seg lyse klær eller ta i håret med våte hender. Jeg forestiller meg at jeg går i regnet med lilla striper nedover ansiktet mitt (for det skal ikke mer en noen dråper til).

Nå sitter jeg å lurer på hvor lenge håret mitt vil være lilla, men det positive med dette er jo at jeg får litt forandring på fargen hver gang jeg dusjer, så det blir ikke kjedelig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg