å prøve å gå fra hodepinen

Jeg hater å våkne med hodepine, og jeg hater når den ikke forsvinner med en gang. Om det er sammenheng mellom drømmene og hodepinen er noe jeg kan vurdere da det har hvert en natt full av overgrep og desperat jakt på hjelp.

Etter å ha pint men igjennom frokost og nyheter ga jeg opp og tok en paracett, samtidig bestemte jeg meg for å gå en tue for å se om den friske luften ville hjelpe. Med høy musikk på øra prøvde jeg å gå fra hodepinen min, og så lenge jeg gikk virket det, men så fort jeg roet ned tempoet og slo av musikken var den tilbake. Vel der knuste teorien om at man kunne gå fra hodepinen sin.

Hadde jeg hatt veldig vondt i hode ville jeg ikke kunne hørt på musikk, og derfor ikke gått så langt heller. Jeg bruker musikken som smertestillende for alle betennelsene i kroppen. Musikken setter også tempoet på turen, jeg har innebygd rytme følelse og det går fort med tekno i bak runden.

Nå har jeg kommet hjem og smertene irriterer fortsatt, jeg er også sløv i øynene og litt nummen i kroppen. Smertestillende hjalp ikke så nå er det bare å håpe det blir tordenvær og at jeg ikke får anfall ( jeg klarer ikke å kjenne forskjell, sikkert fordi jeg ofte får anfall av tordenvær)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg