en dag i parsellen

jeg følte for å bruke kroppen litt i dag, og siden det er over en uke siden jeg har hvert i parsellen følte jeg det var på tide. I år har jeg virkelig strevd for å få ting til å gro, både regn og vind har gjort det vanskelig, men verst er hagelen.

Mange av plantene jeg satte ut ble knust i stykker, nå ser jeg at de jeg satte ut senere har blitt spist på. Men noen av agurkene mine har begynt å blomstre. Selv om plantene er små ser det ut til å bli frukter på den, mini agurker ?

Jeg lukte og jeg lukte og lærte underveis at vinden har strødd krydderplantene mine rundt over alt, om det kommer opp noe i det hele tatt da. Ikke sett noe til salaten eller sukkerertene jeg sådde. Men det er virkelig et peppermynte år der borte.

Etter jeg hadde brukt opp alle kreftene mine, sirklet jeg rundt for å finne noe å få opp blodsukkeret med. Jeg fant 2 jordbær, 6 markjordbær og en del bringebær som er var tidlig ute. Selvfølgelig er det mye mer å spise der, men jeg tar jo ikke fra andre sine parseller så da må jeg finne på min eller det som vokser vilt. Husker det var 5 rips på ripsbusken min også, men de glemte jeg da.

Jeg lagde også med en fin bukett av rabarbra planter so jeg bandt sammen med strå og festet til trillebagen min. har veldig lyst å lage pai, men ikke sikker på om jeg orker. Sirius var forresten veldig fasinert av bladene når jeg kom hjem igjen.

Det er kjempe koselig der borte, men du skal ikke være red innsekter, spesielt ikke om du har på deg knall rød tsjorte. ( vi lagde en avtale, de holdt seg på ryggen min og jeg slo ikke etter dem, litt lei av tordivler i ansiktet nå)

4 kommentarer

Siste innlegg