resirkulering

Jeg har alltid hvert en resirkulerings frik, og istedenfor å vokse det av meg har jeg vel blitt verre med årene. Selvfølgelig hjelper det at Oslo har satt i gang storskilt resirkuleringsprogram for matrester og plast, men ikke alt de gjør hjelper til med å gjøre det lettere.

Før sto det en glasskonteiner utenfor rema 1000, den var godt brukt og jeg vet at det er mange som nå savner den. Savnet er på grunn av avstand og kunnskap. Ringer man og klager til Oslo kommune får man vite at det er en glass konteiner i nærheten, men de kan ikke si hvor og vi har ikke sett den.

resultatet blir at vi må gå på andre siden av senteret og kaste det der, noe som kan bli en stor utfordring for folk som ikke har så mye krefter eller har vondt for å gå.
Grunnen til at jeg tenker på dette nå er at jeg var der med ett års oppsamling av glass i dag. Selv om jeg har blitt mye bedre de siste månedene, rakk jeg akkurat å komme til ytterdøra før verden begynte å bevege seg for meg. Jeg er utslitt etter i går og svimmelhet er et tidlig tegn på at jeg gjør for mye. Å sitte hjemme var heller ikke en mulighet fordi jeg føler meg for bra til det.

Men nå som jeg har fått kritisert flyttingen av glasskonteineren kan jeg si at jeg liker at butikker nå ta i mot elektrisk søppel (når de selger elektriske produkter). Hver lille ting vi sorterer og gjenvinner hjelper naturen mye.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg