før premiere på magic mike

jeg er en person som liker å møte tidlig opp, så jeg må innrømme at jeg fikk litt sjokk da det viste seg at filmen ikke startet 20.00 som jeg trodde, men at velkomstdrikkene skulle serveres da. Det var ikke planlagt at vi skulle gå ned til salen før 20.30 og da var det enda langt igjen til filmen startet.

Men la oss starte ved inngangen, her var det som vanlig lagt opp rød løper og en fotograf sto klar til å ta bilder, han var selvfølgelig helt uinteressert i oss. På venstre side var det sperret av med rødt tau og det sto det var kun de som skulle på førpremiere som fikk gå inn + 18 års grense. Sikkert en skuffelse for andre folk om det gikk vanlige kinofilmer, de hadde stengt av caféen. Så senere at sal 2 var oppe, men fikk ikke med meg hva som skulle gå der.

Siden jeg og kusina mi var så tidlig ute gikk vi ned i kiosken og handlet popkorn og brus, et smart valg da vi fikk hele kiosken for oss selv mens de som kom senere fylte den opp.
vi gikk opp til caféen igjen og jeg måtte kommentere hvor strengt vakthold det var på den ene siden, men totalt mangel på den andre siden. Vi satte oss ved et bord og pratet, spiste popcorn, spilte på mobilene og leste film magasinet mens vi ventet. Nok en gang viste det seg å være en god ide å være tidlig ute for det var langt fra sitteplasser nok til alle. De fleste sto.

Da velkomstdrikken skulle serveres dukket det opp mannlige servitører ikled trange svarte jeans hvor kanten på boxeren syntes. De hadde bar overkropp og sløyfe rundt halsen, noen som lurte på tema på filmen? Ikke nå lengere. Noen jenter gikk litt banans og skulle ta bilder og ha oppmerksomhet, dette førte selvfølgelig til veltede brett og alkohol over alt, men underholdning for resten av oss.

Da vi hadde drukket opp drinken vår, sprudlende vin til kusina mi og mozell til meg. Gikk vi ned trappene til kino salen, her var det lang kø som gikk sagte, men plutselig ble det fart på køen, det viste seg at de hadde gitt gave til de første 100 inn i salen. Og gaver var det ikke mangel på. Det var trekninger av kinobilletter, poser med dvd filmer, godiebag poser og gavekort. Vi vant ikke noe, men det gjorde ikke noe.

Da vi trodde at filmen skulle starte gikk det en stund før de slo på lyset på senen igjen, han som ledet showet kom ut og sa at det var oppdaget noen so filmet og at vi måtte vente litt mens du fant ut av hvem. Plutselig kom det to dårlig utkledde politimenn inn og lyste rundt på salen. Det var ganske klart at de var strippere.  Så vi fikk et lite strippeshow før filmen startet. Det er nesten ingen som klapper i salen under showet fordi alle sitter med mobilene sine og filmer eller tar bilder, men de fikk en sikkerlig applaus etterpå.

 

Og så endelig startet filmen, popkornet var allerede spist opp men jeg hadde mer godteri på lur.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg