dagens nye spill

I dag kommer ikke de nye spillene fra steam, men fra posten. Et etterlengtet spill og et jeg aldri hadde klart å gå uten å kjøpe.

Harvest moon 3ds the tale og two towns har hvert alt annet en enkelt å få tak i. to år etter at det kom ut i Japan, og ett år etter det kom ut i usa, viser det seg endelig i europeiske butikker.  Til og med det er å overdrive siden det er veldig få butikker som tar inn harvest moon spillene i Europa, lurer på om det kan ha noe med den lange ventetiden å gjøre, innen nå har du vel lastet det ned eller kjøpt det fra USA. Noen av forandringene de finner på å gjøre i mellom det amerikanske og det europeiske spillet kan også ofte ødelegge mye av spill gleden, hvorfor de gjør disse forandringene vet vi ikke noe om. Uansett gleder jeg meg veldig til å prøve ut dette spillet som jeg faktisk ikke har spilt før (siden jeg har hvert så opptatt med sunshine island som jeg også brukte evigheter på å få tak i)

Det andre spillet som dukket opp i postkassa mi i dag var et spill som ble lansert i går (hvorfor så treg cdon.com det var jo ikke som om dere sendte dem sammen) The Sims 3 Diesel stæsj. Ikke noe jeg har gått å ventet på, men et must for en Sims fan som kjøper alt det står Sims på. Gleder meg til å leke meg med nye klær da.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg