test av Lush sjampo – big

Min største skuffelse av produkter fra lush. Jeg var enda ny med produktene og lush hadde den idiotiske ideen med å fjerne sjampoen jeg forelsket meg i fra markedet (den dukket fort opp igjen). Siden det er sjø elementene som har virket så bra for meg før tenkte jeg at big kom til å bli en kjempe suksess, jeg tok feil.

Jeg brukte den i noen uker og til slutt var håret mitt så tørt at du nesten kunne knekke det (ok overdrivelse, men det var veldig tørt) hodebunnen min var et stort åpent sår og jeg så ikke noe til volumen eller fylden jeg var blitt lovet.

Jeg har originalt veldig tynt hår og etter å ha lest bruker erfaringene på hjemmesiden demmes kan dette ha hvert problemet.


hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin: 

Med sin spesielle struktur vil denne overraskende salte shampoen gi volum til håret. (Den har absolutt ingen konserveringsmidler) Fukt håret, ta en liten dash shampoo og masser inn. Skyll nøye. For ekstra volum, vask en gang til.  Etter å ha brukt den har du lyst til å løpe bort til fremmede å skrike ut: “Ta på mitt herlige, myke hår!”
330g
 

Ingredienser:Coarse Sea Salt, Sodium Laureth Sulfate,Fresh Organic Lemon Infusion (Citrus limonum), Fresh Sea Water,Toothed Wrack Seaweed Infusion (Fucus serratus), Cocamide DEA, Lauryl Betaine,Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia),Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera),Neroli Oil (Citrus Aurantium amara), Mandarin Oil (Citrus reticulata), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara),*Limonene, Methyl Ionone, Perfume

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg