test av Lush sjampo – trichomania

Dette er nok den siste sjampoen fra lush jeg tester (har en jeg ikke har skrevet om enda da). Dette er ikke fordi sjampoene er dårlige, men det er klart at jeg må holde meg til den ene jeg allerede bruker, hvis ikke blusser flass opp igjen med en gang.

Trichomania er en fast form sjampo som er veldig vanskelig å få inn i håret. Det fungerte ikke å dra den igjennom håret slik jeg gjør med andre sjampoer fra lush, konsistensen gjør at den henger seg opp i håret. Du får heller en større oppgave med å prøve å få ut nok skum ved å gni den i hendene.

Virkningen den hadde på håret var derimot verdt slitet, jeg følte at håret holdt seg fint lengere.
dessverre hadde den ikke god nok effekt på hodebunnen min og etter noen bruk måtte jeg gi opp og gå tilbake på den originale (jeg har antageligvis psoriasis i hodebunnen så det skal mye til for at ting skal virke på det)


hva lush sier om sjampoen på hjemmesiden sin:

Kokosshampo for å gjøre tørt hår mykere. Hva om du var strandet i ørkenen eller på en tropisk øy? Om du har ditt eget kokostre kan du klare deg lenge på egen hånd. Du kan bygge ly med bladene, drikke melken som er veldig nærende, og du kan bruke skallet til røff bekledning. Du kan også lage kokosnøttolje for å beholde håret, hårbunnen og kroppen din fuktig.      
100g
 
IngredienserSodium Lauryl Sulfate, Stearic Acid,Creamed Coconut (Cocos nucifera),Glyceryl Stearate & PEG 100 Stearate, Cocamide DEA, Soya Lecithin,Perfume, Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides).Vegan
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg