Førpremiere 2

Da har jeg akkurat kommet hjem fra før premiere nummer to, og jeg kan trygt si at stemningen er bedre i dag enn den var i går. Mye bedre ordnet og mye bedre film. Kommer til å skrive mer om filmen i eget innlegg.

Jeg og kusina mi reiste ned 18.00, det lønner seg som regel å ha litt ekstra tid på seg. Vi kom frem med god margin. Hun hadde tatt med seg Harry Potter 3dbrillene sine, jeg var for sliten til å lete febrilsk igjennom leiligheten etter mine, så jeg fikk der.

Først satt vi, og så sto vi like ved døra når vi skulle slippes inn. Det er et poeng for meg å sitte langt fremme når jeg ser på 3d filmer. Briller og 3d briller går ikke så godt sammen. Vi satte oss på rad 6, men jeg tror jeg kunne ha hatt godt av å sitte litt lengre fremme.

Det var quiz med premier før filmen og jeg hadde selvsagt pugget spiderman før vi dro ned, jeg liker å vinne premier. Jeg vant en t-skjorte og kusina mi vant en dvd boks med de tre forrige filmene.  Jeg skal ikke si så mye om selve filmen her, men jeg synes jeg burde påpeke at når man setter fra seg godteriet og glemmer brusen sin, da liker man filmen godt.

Etter filmen var det bare å gå ut og finne en taxi holdeplass, gadd ikke å ringe etter en. Men lykken fortsatte å gå vår vei og en taxi kjørte rett mot oss. Har hatt en kjempe fin kveld og en kjempe fin uke, slitsomt men absolutt verdt det.


til blogg.no: jeg skriver koden på innleggene mine fordi jeg setter stor pris på slike muligheter, men siden vi vant to av premiene i kveld synes jeg noen andre kan få filmboksene dere deler ut her.

spid12ey
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg