ikke en kveld helt til forventningene

Jeg holdt på å falle av stolen i går når jeg så jeg hadde vunnet plasser til førpremieren på what to ecpect og festen senere. Å falle av stolen er bare et uttrykk, for jeg sto da jeg leste overskriften, gikk ut til kammeraten min og stirret på han i ett minutt før jeg sa jeg vant. Etter enda en stund lurte han på o jeg var sjokkert over at jeg vant, den dansende og syngende jenta og føyk igjennom leiligheten og ryddet sto plutselig helt stille, lent over en treningssykkel og stirret på vinduet.

Det tok meg mange forsøk å lese igjennom mailen, jeg klarte bare ikke å få med meg hva som sto der. Men etter en stund klarte jeg å roe meg ned nok til å ta tak i første problem. Jeg hadde ikke fått med meg at det var meg og en venn, så nå var det å lete frem en venn som ikke hadde planer for kvelden, og som jeg klarte å få tak i. to vanskelige kombinasjoner om sommeren?

Jeg fikk endelig tak i kusina mi og spurte henne om hun ville være med på denne filmen også (hun skal være med på filmen i dag, og vi fikk svaret på den først) hun sa ja og 1 time før filmen startet dukket hun opp her og vi tok taxi ned.

Å finne mannen med billettene var ikke enkelt, eller det var ikke vanskelig vi måtte bare tørre å åpne munnen vår. Vi sto inntil bildeveggen for å være sikker på at vi sto rett sted, vel helt frem til det sa klikk og vi så blitsen, kanskje ikke beste sted å stå om du ikke ønsker veldig mye oppmerksomhet, vi flyttet oss noen meter bort.

Tilslutt tok jeg motet til meg og spurte etter personen vi skulle finne, vi ble sendt inn og til venstre. Her fikk vi beskjed om hvilke plasser vi hadde og ble sluppet inn bakveien. Vi vet det var bakveien for det kom en irritert kinovakt og lurte på hvem som hadde sluppet oss inn, men vi fikk forklart oss og det gikk greit. Men grunnet at vi gikk inn bakveien fikk vi ikke gratis drikke da (kusina mi gikk og hentet til oss allikevel)

Salen hadde flest woman lesere og var langt fra full, sto mange blogg.no plasser tomme også (ikke meld dere på konkurranser dere ikke har tenkt å benytte premien på)

Filmen skuffet?

Etter filmen ble vi alle stående utenfor rådhuset og vente på turbusser fra Oslo sporveier (ruter), det så merkelig ut med den gjengen av kvinner (og noen få men) småpyntet som sto og ikke viste hva som skjedde. Men dobbelt bussene kom og kjørte oss til youngstorget. Her gikk vi som sauer i flokk til gamle opera passasjen og skulle inn på Stratos.

Her er det noen som ikke har tenkt helt logisk, det passer ikke godt sammen å kjøre buss lass med folk til et utested i 11 etasje, der heisene tar 4 og 5 om gangen. Nok en gang vekket folkemengden (denne gang en gigantisk kø) oppmerksomhet av folk rundt. Vi sto i kø en time før vi slapp inn, da hadde jeg allerede begynt å skjelve (men ikke gått i anfall) hun bak meg i køen besvimte og måtte hjelpes ut av venner.

Stratos er sikkert et fint sted, utsikten er i hvert fall imponerende. Men det var veldig mange mennesker og veldig trangt. Ingen steder å sitte m du ønsket dette og ekstrem høy musikk. Sikkert vanlig musikk til å være et utested, men jeg er ikke mye ute. Vi tok oss i hvert fall en runde rundt området, fikk tak i hver vår cupcake før vi gikk igjen. Folk sto fortsatt i kø da vi kom ned.

Vi fikk goodiebag, det gjorde ikke de under 25 år. Blogg.no det er stor forskjell på 20 og 25 års grense?

for innhold klikk her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg