en bytur i varmen

Det tok lang tid før sola bestemte seg for å vise seg frem, men mangelen på sol hadde ingen ting å si på temperaturen. De sier du må ha fart for at gå turer skal ha noen virkning på kroppen, men om jeg tar i holder jeg ut i 5 minutter før jeg får kramper og i verste fall går i anfall, tar jeg det veldig med ro kan jeg få en bytur som ikke bare styrker kroppen, men hjelper mentalt også.

Jeg tok som vanlig taxi til Oslo s og startet byturen min der, jeg hadde egentlig ingen mål med turen, men kom på litt etter hvert.  Jeg var og tittet på bøker på outland før jeg gikk videre til game. Jeg har forhåndsbestilt ett spill på game, men har hatt så ekkel følelse rundt det. Så den kom med lanseringsdato på cdon.com og bestemte meg derfor å høre med game om de hadde fått lanseringsdato, de hadde tatt den ut av lista si. Hva med å si i fra???

Egentlig ganske fornøyd med at følelsene mine hadde rett gikk jeg opp forbi stortinget og ned på rådhusplassen. Jeg så på tingene som skjedde rundt meg, men jeg ble skuffet over hvor lite det egentlig var. Til slutt var jeg på aker brygge og her tok jeg meg en liten pause mens jeg tittet lengselsfullt på sjøen. Familien og båten er på skjærgårds, så ikke noe poeng i å ringe dem.

Etter en liten pause gikk jeg opp på nasjonalteateret, egertorget, stortorget og endte opp på youngstorget. Det var litt mer liv på veien tilbake, jeg hadde nok gått forbi folk mens de hadde pauser. På youngstorget gjorde jeg dagens første kjøp, det sto noen og solgte eldre bøker fra noen bord, under bordet sto det esker med blader, jeg tenkte jeg skulle titte fort mens jeg gikk forbi, men bråstoppet da jeg så billy bladene. Originalt plukket jeg ut 4 blader jeg mener jeg ikke har de kostet 3 kr stk, men mannen sa jeg kunne på 5 for 10 og da måtte jeg jo slå til?


Mens jeg gikk og tittet på all den fine frukten og vurderte om jeg skulle kjøpe med meg en plomme, så jeg tanta mi sitte og spise is på fontenen. Ganske så overasket over å møte på henne satte jeg meg ved siden av (hun var vel kanskje mer overasket enn meg, da det er sjeldent jeg er i byen) hun skulle til frisøren og jeg sa hun kunne sitte på hjem med meg, jeg hadde flere planlagte stopp på ruten min og 1 time virket greit.

Ingen ting frister mer enn å se noen andre spise is, så jeg måtte kjøpe meg en. Spiste den mens jeg gikk rundt på gamestop byporten og så på tilbudene dems, den gjorde meg egentlig bare veldig tørst. Jeg kjøpte ikke noe på gamestop, jeg venter på salg på steam. Men jeg tok en tur innom naboen dems og brukte litt penger der.

Egentlig skulle jeg bare ha en ansiktsmaske, men når jeg først var der tenkte jeg at jeg kunne jo kjøpe med sjampo og balsam, liker ha ekstra i skapet. Jeg kjøpte også med meg en dusjgel som jeg synes er herlig. Etter en liten demonstrasjon av et annet produkt endte jeg opp med å kjøpe en ansiktsskrubb også. Produktene jeg kjøpte: the olive branch, seanik, oceansalt, retread og cupcake. fikk med to prøver.

Etter en rask tur innom 7/11 for å kjøpe meg en brus gikk jeg tilbake til outland og forhørte meg litt om forskjellige manga, jeg endte opp med å kjøpe bok 1 av to av anbefalingene. Nå var det bare 15 minutter til tanta mi var ferdig så jeg gikk ut av østbanehallen og satte meg i sola og leste billybladene mine.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg