spenningen rundt lydkaos

Kanskje det bare er meg, men jeg ser for meg et stort lydkaos i Oslo i dag. Det er mye som skjer og egentlig synes jeg det er ganske fint, det jeg ikke helt forstår er plasseringen av to av eventene.
vg lista topp 20 og katie meula på festningen.

Jeg har aldri testet ut lyd fra disse stedene før, men jeg kan forestille meg litt kaos med to store konserter så nært. Mest bekymret er jeg for katie sin konsert, om hun klarer å overdøve lydene fra senen nedenfor henne. Eller om lydene fra rådhusplassen kommer til å ødelegge.

Jeg har hvert på eventer på begge steder og vet at lyden ofte strekker seg lengre enn oppmålt område. Selvfølgelig har jeg også hvert på festivaler med mange konserter og vet at det er mulig å organisere om man tenker på volum, retningen på senen og andre detaljer. Men jeg kan ikke forestille meg topp 20 dempet, og selv om senen vil stå med ryggen til, er jeg redd for at de ikke har planlagt dette sammen.

Jeg har veldig lyst til å dra ned å sette meg i mellom og finne ut av disse tingene, men har ikke krefter nok. Jeg holder fortsatt på å komme meg etter forrige helg, men jeg håper noen har hatt samme tanke som meg og drar ned å vurderer dette, og kanskje skriver om det i avisen i morgen. For det er spennende å se om det går, og om det ikke går må man jo lære av det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg