test av Lush balsam – Retread

De små prøvekoppene til lush gjorde meg usikker på om balsamen ville holde, men jeg ble positivt overasket og den holdt til den ene vasken. Min erfaring med balsamene fra før er at de trengs veldig mye av for å gi en effekt, det var ikke tilfelle her.

Det er ikke så mye å si om selve dusj opplevelsen, jeg prøvde ut tre nye produkter samtidig, en sjampo, en såpe og en balsam. Såpen og sjampoen må testet mer før jeg kan gi noen vurdering.

Lush beskriver balsamen som best etter at håret er slitent etter behandling, så det fantes ikke et bedre tidspunkt for meg å teste den, jeg må innrømme at håret har fått gjennomgå ekstremt mye mer en det er vandt til denne helga.

Min første vurdering var at den var helt grei, den tok flokene og luktet ikke vondt, for å være ærlig luktet jeg ingenting.  Men da håret var tørket og jeg skulle gre igjennom det ble jeg fasinert. Håret mitt var så godt og mykt og jeg ville ikke slutte å stryke hendene igjennom det. Kattene ble direkte sjalu.

Ser at noen andre har reagert på lukta når jeg leser på hjemmesiden til lush, men jeg kan trygt si at om du bruker ett annet lush produkt vil du ikke lukte denne balsamen. 

fra hjemmesiden til lush:
Beroligende sjøgress, yoghurt full av proteiner og fuktighetsgivende canteloupe for glans og mykhet. Du kan bruke en skje om du vil, men vi foretrekker å stikke fingrene i den myke massen i krukken. Ikke bruk på livløst tynt hår, Retread vil klemme det flatt, bruk den når håret er behandlet, føles røft og skadet. Masser den godt inn i håret og skyll grundig.
245g
 
Ingredienser: Agar Agar Gel (Gelidium cartilagineum), Propylene Glycol,Soya Milk (Glycine soja),Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Fresh Cantaloupe Melon (Cucumis cantalupensis), Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europaea),Perfume,Organic Yoghurt, Avocado Oil (Persea gratissima), Lanolin, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Bromide,Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis),Synthetic Musk, Violet Leaf Absolute (Viola odorata), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara), Neroli Oil (Citrus Aurantium amara), Methyl Ionone, Methylparaben, PropylparabenVegetarian
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg