Desucon dag 1

Køen var som vanlig et mareritt før desucon, jeg hadde investert i en vip billett for å kunne holde meg unna det verste av køen, men fant fort ut at vip billettene ble til en svindel. Ikke var det egen vip inngang, ikke slapp vip inn før og den reserverte delen av salen var bare reservert for et show. Klarer man ikke å gjennomføre et vip program burde man ikke ha det.  Festival pass kostet 280 vip billett 400, for denne vip billetten fikk du en t-skjorte som originalt kostet 130 (100 om man var blant de første til å kjøpe) en forestilling med vip plass og 30 kr avslag på konsert billetter, det står om andre tilbud også, men disse må du i så fall lete etter, og det var hardt nok å finne ut av t-skjorta.

Jeg koste meg med første show, men lette dessverre etter art standene så lenge at jeg gikk glipp av det ene foredraget jeg egentlig ville på. Det er vanskelig å holde kontroll på klokka der inne. Men det var min feil at jeg ikke fant art standene, for de sto midt i alt.

Jeg satt å passet på en venninne sin stand mens hun var å tittet på ting med lillesøsteren sin, etter dette var det å lete etter bevis for mordgåten og shoppe. Egentlig syntes jeg dagen suste alt for fort forbi og jeg gleder meg til i morgen. Ingen anelse om jeg er meldt på cosplay konkurransen eller ikke da.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg