ansiktsmaske cupcake fra lush

Min favoritt ansiktsmaske er fra lush og kalles cupcake, den er hovedsakelig basert på coca og mynte og gir fra seg en herlig duft av mint sjokolade.  

En pakke koster 129 kr og i følge dem skal den holde til minst 2 masker, pleier å vare til 4 for meg. Masken er fersk og holder 3-4 uker i kjøleskapet. Du smører ansiktet ditt inn og lar det tørke i 5-10 minutter før du skyller den av. Jeg pleier å vaske den av i dusjen siden den er litt grisete.

Jeg merker stor forskjell på huden min når jeg ikke har brukt cupcake på en stund, den virkelig hjelper mot uren hud.

ekstremt god å smøre på ansiktet etter en varm dag i sola.

info fra hjemmesiden til lush:

Masken med myntekakao for overbelastet og tenåringshud. Den har fuktig kakao smør, dyptrensende Rhasshoulleire og stimulerende mynteoljer for å friske opp din kjedelige hud. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.

 Hvordan de brukes: Du putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!

75g

 Rhassoul Mud and Linseed Infusion (Linum usitatissimum), Glycerine, Talc, Cocoa Powder (Theobroma cacao), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Mint (Mentha piperita), Sandalwood Oil (Santalum austro and Santalum spicatum), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Spearmint Oil (Mentha viridis), Peppermint Oil (Mentha piperita), *Limonene, Perfume
* Occurs naturally in essential oils

Vegan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg