små bønner, mye smak.

jeg hadde delvis planer for den lille boksen med gelebønner fra The jelly bean factory.  både ideen om å spise noen få om dagen, slik at jeg fikk bedømt smaken ordentlig, og å ta den med opp til familien min slik at vi alle kunne si hva vi mente. men før jeg hadde kommet frem til en slagplan var bønnene spist opp alle sammen.

de forsvant i to puljer, halvparten i går mens jeg lette frem fakta, og halvparten i dag mens jeg klikket på facebook spill. jeg så ned på skrivebordet og var overasket over at det bare var 5 igjen, jaja tenkte jeg og spiste opp de også.

jeg likte alle 36 smakene, uten om en, en brun skummel bønne. spenningen med å ikke hvite hva slags smak som kommer til å eksplodere i munnen din er der hver gang du velger en ny bønne, men du lærer etter hvert at enkelte farger er tryggere enn andre. det kommer jo selvfølgelig helt an på hvilken smak du ikke liker, for meg var det cafe latte. det gikk grøsninger igjennom meg da jeg tygget på den og jeg var så uheldig at jeg hadde tre stykker av den. kan ikke huske at jeg hadde kanel, den kan også gi det sjokk om du ikke er forbredt. 

mine favoritter ble rosa og grønn: strawberry smoothie, tropical punch, candy floss, peachy pie, bubblegum, raspberry jam, granny smith apple, lemon and lime, pear, watermelon og south seas kiwi.

på kvelden i går slo det meg at slike små bønner er genialt kino godt for di som ønsker jeg smak som varer og kanskje ikke så mye godt.  for smaken bønnene gir sitter igjen lenge, nor som også gjør at man burde være forsiktig med å kaste i seg alt for mange forskjellige på en gang, man kan risikere en merkelig smaksblanding og bli kvalm.

pakken med godteri fra the jelly bean factory fikk jeg igjennom likenshare
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg