test av ansiktsmaske fra Lush: Brazened honey

det er ikke så uvanlig at Lush sender med en liten prøve av et tilfeldig produkt når du handler der, sist gang jeg var der å kjøpte ansiktsmaske fikk jeg en prøve på en annen ansiktsmaske: Brazened honey

 
 

jeg smurte meg inn i ansiktsmaska og merket at den svei litt i huden på starten, dette er sikkert fordi jeg har veldig følsom hud og det var ett nytt produkt. etter en tannpuss gikk jeg i dusjen og vasket av meg maska og satt igjen med en kjempe myk hud i ansiktet. jeg måtte kjenne på huden flere ganger fordi jeg var overasket. 

selv om den ga meg kjempe myk og fin hud tror jeg ikke jeg kommer til å bytte vekk fra cupcake, jeg er alt for glad i den kjølende og beroligende følelsen jeg får når jeg tar den på meg. men om jeg skulle gå lei er den et godt alternativ. 

hva Lushnorge.no sier om produktet + innhold:

Detokserende ansiktsmaske som frisker opp sliten hud. Denne masken kiler når den treffer huden; den varmer, frisker opp, detokserer, beroliger og mater huden. Du trenger mest sannsynlig en slik maske. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.

 Hvordan de brukes: Du putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!

Ingredienser: Kaolin, Talc, Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia), Sage, Rosemary and Juniperberry Infusion (Salvia officinalis, Rosmarinus officinalis, Juniperus communis), Fresh Free Range Eggs, Honey, Glycerine, Fresh Fennel (Foeniculum vulgare), Ground Almond Shells (Prunus dulcis), Almond Oil (Prunus dulcis), Bentonite Gel, Fresh Ginger Root (Zingiber officinale), Fresh Parsley (Carum petroselinum), Fresh Coriander (Coriandrum sativum), Ground Tumeric (Curcuma longa), Ground Cardamom (Elettaria cardamomum), Clove Bud Oil (Eugenia caryophyllus), Ginger Oil (Zingiber officinale), Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides), Juniperberry Oil (Juniperus communis), *Benzyl Salicylate, *Eugenol, *Geraniol, *Benzyl Benzoate, *Linalool, Perfume.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg