kjæringa mot strømmen, igjen!

byturen i dag krevde litt ekstra planlegging, jeg er som kjent ikke så glad i store folkemengder og å unngå dem i dag er rett og slett umulig.

planen min var å dra ned til mamma sitt kontor og senterhoppe derfra, men da jeg ringte fortalte mamma at JB bodde på hotellet over gata fra kontoret og at veien var full av skrikende jenter. det gikk vist an å gå på baksiden av hotellet, men denne informasjonen fikk meg til å forandre planene, jeg gjorde som vanlig, tok taxi til Oslo s og startet på østbanehallen.

mine mistanker om at det kom til å være flest folk der, viste seg å være korrekt, men det gjorde ikke så mye da alle løp i motsatt retning av meg og passerte fort. første stopp ble outland på østbanehallen, jeg skulle ha en bok som de dessverre var utsolgt for. fikk bestilt den da.

lengst inne blant bøkene dems fikk jeg erfare at de hysteriske tenåringene ikke holdt seg på utsiden. det burde virkelig være en lov mot å skrike inni en hall….

siden førsteetasje var full av skrikende jenter, snudde jeg og gikk inn til oppbevaringsboksene på Oslo s, det er en rulletrapp opp her også og den var helt fri for skrikende tenåringer. Å gå i butikker var ikke noe problem, alle folkene gikk enten rundt å lette etter JB eller sto i klynger å skrek, butikkene var relativt tomme når jeg var der.

butikksjefen på gamestop var kjempe snill og sende en mail inn til han som styrer bestillingene for butikkene og informerte om at han hadde en kunde som var veldig interessert i harvest moon: tale of two towns på 3ds. selv om spillet ikke var planlagt tatt inn, kan litt vennlig mas gjøre stor forskjell.

jeg hadde også lush for meg selv, men her var jeg ikke lenge. jeg viste hva jeg skulle ha og hvor det sto. kom ut igjen med en american cream balsam og cupcake ansiktsmaske ( over 300 kr fattigere)

jeg tittet innom designer torget og platekompaniet før jeg gikk opp for å si hei til mamma. nå var området rundt hotellet tømt for tenåringer, men jeg hadde allikevel tatt turen rundt bygget. stakk hodet innom spaceworld også mens jeg passerte. innen jeg kom opp til mamma var jeg blitt veldig sliten, så jeg ble bare i noen minutter før jeg forsvant ut igjen.

jeg gikk igjennom arkaden og tittet så vidt innom bodymap og tgr, så var det å gå mot østbanehallen igjen. halvveis der kom det et høyt skrik og en hel haug med jenter begynte å løpe. jeg hoppet inn på game for å slippe unna det verste, men på vei ut av butikken igjen fikk jeg en god ide, hva om jeg stelte meg på utkanten av en av disse samlingene, ventet på en bil skulle passere og hylte og løp etter den, hvor mange ville ha fulgt etter?

jeg hadde med meg 3ds så jeg tok en usirkel rundt den hylende fansen i håp om å få noen treff, de sto ganske stille å skrek så det var ganske trygt. fikk forresten to treff på 3ds. men jeg måtte le da jeg så at jentene skrek hver gang en journalist åpnet et vindu og tok bilde av dem. noen JB var det ikke å se. jeg passerte fort og lo stille for meg selv, men hadde lit lyst til å fortelle den løpende massen som kom mot meg mens jeg var på vei til drosjen, at de faktisk bare skrek av at noen så på dem og om han var der inne, hadde han ikke vist seg. skrikene dro til seg mange fler og jeg gikk virkelig i mot strømmen der jeg prøvde å ikke bli løpt ned.

da jeg endelig kom meg opp til taxi holdeplassen og satt meg inn i en taxi sa jeg til sjåføren at han skulle kjøre forsiktig, det løper barn i gatene, men egentlig tenkte jeg på fotografen som sto midt i veien når jeg kjørte ned til byen. betale et liv for det perfekte bilde? ingen problem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg