en kveld på stranda

det dukker opp en meling på msn, har du grill? jeg må dessverre informere om at jeg ikke har det. I borettslaget mitt er det ikke lov å ha kull grill grunnet osen, jeg er livredd gassgriller og den gamle elektriske er kastet for lenge siden ( den var ikke noe god).

men jeg er ikke tom for ideer allikevel, la oss kjøre innom en bensinstasjon så kan vi kjøpe en engangsgrill og reise ut på en av strendene å bade og grille. og som sagt, så gjort.

å finne stranden vi hadde plukket ut var ikke så lett, men da vi ga opp og bestemte oss dor å ta første strand vi kjørte forbi, kjørte vi rett på den stranden vi hadde planlagt. det var mange mennesker der men jeg bet tennene sammen og da vi fant oss et hjørne unna folk gikk det bra.

vi grillet først, så tok jeg meg en liten badetur. jeg var usikker på hvordan musklene mine kom til å reagere på kulden så jeg var veldig forsiktig. lider man av kroniske muskelkramper må man ta hensyn. men utenom en intens smerte når jeg gikk ut, gikk det bra. holdt meg allikevel til den strenge regelen om å gå ut og svømme innover, så ble ikke noe særlig trim.

fordelen med vanntemperaturen var jo at det ikke var kaldt i det hele tatt å komme ut av vannet.

det ble ikke lange strandturen, men nok til at jeg ble surrete i hode av all varmen, jeg må bli flinkere til å få i meg veske.
vi dro hjem  ca 20.00 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg