Tre barn reddet ut av opphetede biler

vi kjører på med ikke ha hundene i bilen i sola kampanjer, ser ut som om vi kan trenge en ikke ha barn i varm bil kampanje også…..

I Skien ble politiet varslet av bekymrede vitner som så to barn i en parkert bil i et garasjeanlegg på Herkules kjøpesenter i Skien, skriver Varden.
– De fortalte at barna hadde vært inne i bilen i minst 20 minutter. Vi prøvde å få kontakt med eierne av bilen parallelt som vi rykket til stede, men vi fikk ikke kontakt, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt til VG Nett.
Politiet ble etter hvert nødt til å bryte opp takluken på bilen.
– Da fikk vi dem i sikkerhet. En mann og en kvinne dukket senere opp på stedet. De blir anmeldt, sier Småge.

Også i Trondheim ble en tre år gammel jente funnet forlatt i en bil ved badeplassen Paradisbukta i Steinkjer, skriver Adressa.
– Hun hylskrek da hun ble oppdaget. Hun var innelåst i en bil med alle vinduene igjen, sier operasjonsleder Lars Erik Besseberg ved Nord-Trøndelag politidistrikt til avisen.
Hun ble oppdaget av en forbipasserende som etter hvert klarte å få henne til å åpne bildøren. Da hadde hun sannsynligvis sittet innesperret i en time.
– Da hun kom seg ut var hun helt gjennomvåt av svette og veldig varm, sier Besseberg til Adressa.
Foreldrene i slutten av 20-årene vil bli anmeldt for den uforsvarlige oppførselen.

Politiet understreker hvor farlig det er å la barn være igjen alene i bilen.- Man må tenke seg godt om. I denne varmen blir det fort dårlig luft i bilen, men man skal uansett ikke forlate små barn alene. Man har aldri noen garanti for hva som kan skje, sier operasjonsleder Småge til VG Nett.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg