posetilbud med varer større en posene

det må da være i mot loven om reklame? å ha posesalg med mange varer som er for store til posene?

det var når jeg passerte Notabene på Lambertseter senter at jeg så de hadde pose salg. jeg bestemte meg for å gå inn å se om det var noe jeg ville kjøpe. selvfølgelig reagerte jeg litt på at det var maks antall ting man kunne putte i posen, men dette var fordi det var viskelær og andre småting der. ikke bare bøker.

men nå var det da slik at jeg fant en ting jeg kunne tenke meg, og jeg tenkte at siden den var stor kunne jeg sikkert legge noen småting til barna på toppen i posen. men min store overraskelsen kom da jeg prøvde å tre posen på varen, posen var alt for liten. jeg får en liten djevel frem i meg og bestemmer meg for at jeg skal klare å få denne filmpakken ned i posen, og de legger merke til meg der jeg står lenge med en pose og en boks. posen revnet på sidene da jeg fikk den nesten over boksen. hun i butikken kom og pratet litt og jeg kommenterte at det måtte være en feil her.

hun i butikken sa at jeg selvfølgelig skulle få produktet til 99 kr om jeg ønsket det, men som jeg svarte er at da er jo hele poenget med posesalget borte. det at det sto en annen tilbudspris på produktet, slik at om noen valgte bare de ville de måtte betale mer var også rystende.

jeg valgte uansett å la være å kjøpe filmen og gikk… 

1 kommentar

Siste innlegg