senteret lørdag 19.05.12

nok en gang har jeg besøkt senteret på en lørdag, og nok en gang har senteret hatt superlørdag. siden jeg synes de har dette hver lørdag har jeg kommet frem til at de må mene at lørdager er supre.

det er ikke alle lørdager det skjer mye på sentere, men de fleste, denne lørdagen var ingen unntak. elexia sto med stand hvor folk kunne måle kroppen min på en vekt. eucabena og everclean sto med stand og delte ut gratis kattemat og gratis kattesand ( hadde hvert greit om de hadde fått varer slik at de kunne gi ut mer enn 5) og Oslo kino sto å tok bilder som plasserte deg inn i filmplakaten til Tor med hammeren.

nede i første etasje sto et fotballag og solgte lodd, som vanlig ga jeg dem 50 kr og dette ga meg 10 lodd i dag. jeg gir alltid 50 kroner, har blitt en tradisjon. som regel koster loddene 20 kr stk så da får de en tier ekstra. men i dag vant jeg… kanskje ikke så vanskelig å vinne når de har premiedryss, men jeg fikk en premie av kakebordet, valgte after eight. 

du vant: fotball på 33, valgfritt fra kakebord og andre ting på 66 og 99 og hovedpremie som var isbitmaskin på lodd 454. trøstepremie til alle som ikke vant noe.

jeg var å så på bade tøy. egentlig hadde jeg tenkt å kjøpe meg en badedrakt, men den jeg likte på HM hadde de bare opp til størrelse 36. men fant en nydelig bikini  på lindex og kjøpte den i stedet. mamma kom bort og tittet litt i butikker med meg, men så ble jeg sliten og vi gikk hjem igjen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg