17 mai dag

det tok meg ikke lang tid fra jeg sto opp til jeg var klar å gå ut døra. jeg hadde tenkt å ta det rolig spille litt og høre på lydbok før jeg dro, men jeg var for gira. 

jeg fant en kjole i klesskapet mitt og tenkte overasket at dette var da ikke kjolen jeg tenkte på, denne hadde jeg glemt jeg hadde. jeg kastet den på meg, men ombestemte meg da jeg ikke orket å finne tilbehør til den. jeg endte opp med den blå sommerkjolen jeg hadde tenkt på å bruke. andre oppdagelse i løpet av dagen, jeg har 3 kjoler som passer meg, ikke 2. (første oppdagelse og den største var hoppet på morningen)

litt sminke, litt smykker og før jeg viste ordet av det var jeg på vei opp til mamma med hvitvin. siden jeg ikke hadde spist frokost og det begynte å nærme seg tiden vi ventet folk startet mamma og Britt med maten. men det tok ikke alt for lang tid før jeg involverte meg jeg også, som ble 3. oppdagelse for dagen. jeg orker å stå oppreist i mer en ett minutt av gangen. 

da min lille oppgave på kjøkkenet var ferdig, fant jeg ut at mamma manglet frukt. jeg tilbød meg å gå hjem å hente druer og muffinser. jeg tok også med min 3ds og dslite for at barna skulle kunne spille om jeg valgte å spille på min dsixl. når jeg kom til mamma igjen skulle jeg etter det siste års norm hvert i anfall, og trengt å sove i flere dager før jeg orket og gjøre noe mer , men nei da jeg gikk i fullt gir enda.

familien begynte å ramle inn døra og jeg liker å tro at jeg var relativt sosial og hyggelig, først mot slutten tok jeg meg en time out og satte meg i en godstol med ds og lydbok, jeg trengte å slappe av litt hvis jeg skulle være med barna på skolen. 

et korps dro meg ut av min egen zone og jeg og erle gikk på jakt etter det, vi rakk akkurat å se det gå inn på Karlsrud skole hvor de skulle avslutte, så vi snudde og gikk opp til mamma igjen. 

jeg hadde sagt til Jonathan at vi skulle dra på skolen med en gang vi kom tilbake, og selv om jeg kom tilbake langt tidligere enn planlagt var jeg god for mine ord. jeg ga tanta og onkelen min beskjed om at jeg tok å stakk av med barna dems, de skulle komme etter.

turen bort til skolen var koselig, jeg har så å si aldri noen tid alene med barna og vi gikk å pratet om mye rart. fremme på skolen ble det selvfølgelig loddkjøp. jeg har en stor svakhet for lodd, men jeg var ikke den som tok mest av i år. jeg kjøpte noen remser og noen nummer lodd som skulle trekkes senere på dagen. hele familien endte opp med å ta lodd på den store trekningen.

på de vanlige lodda vant jeg en termos og en del trøstegevinster som barna fikk velge ut til seg selv. tanta mi vant 2 hovedpremier og var sjokkert siden hun tror hun aldri vinner. hennes to vinnerlodd satte fyr på lommeboka til mamma og den andre tanta mi.

 på den store trekningen vant jeg en overraskelsespose fra kiwi, mamma vant gavekort på kinoen, men hun ga loddet til Jonathan. Erle vant en termoskopp. ingen brettspill eller fruktkurver på oss, men vi var fornøyde allikevel.  

etter denne trekningen gikk vi hjem og jeg var overasket over at jeg fortsatt ikke var uslitt, dette har hvert en super dag som jeg tror jeg slipper helt unna med i morgen. det å finne ut av hvor god form jeg har kommet i var kanskje det aller beste.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg