bytur tirsdag 15.05.12

vanligvis er jeg å se i byen en gang i måneden, kanskje sjeldnere, så jeg måtte selvfølgelig ut av denne vanen og dra ned to dager på rad. hodepinen jeg har fått gjør at jeg angrer litt, men bare litt.

historien om dagens bytur starter egentlig på slutten av gårsdagens bytur. jeg og kammeraten min hadde akkurat bestemt oss for å dra hjem da både telefonen ringer og varsler om sms samtidig. kusina mi står utenfor døra mi og lurer på om jeg er våken. jeg forteller at vi er der om ca 20 minutter og hun sier hun sitter utenfor å venter. 

helle denne situasjonen får meg til å lure veldig, jeg pleier ikke å få besøk av kusina mi ( om jeg ikke inviterer henne), hun velger å sitte utenfor i 20 minutter da hun bor 5 minutter unna meg ( maks) og har nøkkel til meg der. hun må trenge noe sier jeg til kammeraten min, og jeg hadde rett.

Hun tenkte å låne den eksterne harddisken min, rett og slett fordi laptopen hennes hadde fått en stor svart flekk på skjermen. selvfølgelig fikk hun låne denne for å ta backup, samtidig sa jeg ja til å være med på ny maskin jakt. jeg liker å handle inn data ting.

så i dag etter noen sms meldinger, litt søking på nett og planlegging, dro vi ned til byen for å kjøpe ny maskin. datakjeden var konkurs!!! men vi fant en maskin på digital innpuls som jeg rett og slett misunner henne. 

etter dette kjøpte vi oss hver vår mc flurry og satte oss inne på outland i kirkegata. her spiste vi isen vår før vi tittet på bøker og prøvde jurasic park skytespillet dems. så var det enda noen apotek ( gi aldri opp) før jeg ble helt utmattet og tok taxi hjem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg