redd for vinden

kanskje et tegn på at man ikke har hatt vinduet på soverommet oppe så mye som man pleier? for jeg tror ikke det er så veldig mye sterkere vind en det som er normalt her på Lambertseter. I går blåste det opp og det har hvert en bråkete natt, jeg måtte til slutt gi opp og lukke vinduet da jeg ikke klarte lydene av vinden og mørket samtidig. 

da jeg våknet på morgenkvisten og lyset så vidt hadde dukket opp igjen, gikk vinduet fort opp igjen. like fort som jeg fikk åpnet vinduet, løp det en katt opp i vinduskarmen. dette er ganske vanlig så jeg tenkte ikke noe særlig på det, jeg lå å prøvde å slappe av så jeg fikk sove igjen.

plutselig kommer et litt sterkere vindkast, gardinene blir stående rett ut i rommet og katten er borte. jeg så en strek fly igjennom rommet, men ikke nok til å få med meg hvilken katt det var. slemme meg klarte ikke å la være å le av den livredde katten og fikk mer underholdning da Luna kom tilbake, klatret opp i vinduet igjen for å så flykte, slik gjorde hun 5-6 ganger.

sterk vind er ikke morsomt – luna felis

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg