nattskrekk

greit nok kan man kanskje ikke kalle det natt enda, men siden det var nedtellinga til senga velger jeg å kalle det natt denne gangen.

jeg var litt usikker på om jeg skulle se på skrekkfilmen rett før jeg la meg, men kom frem til at de alltid har beroliget meg før, så hvorfor ikke. jeg fikk nok en gang rett, filmen skremte meg ikke, den mer beroliget meg. en god og beroligende drøm for meg er mindre skremmende en denne filmen var. jeg trodde det å ha på øretelefoner kom til å gjøre filmen verre, men merket ikke noe særlig til det. om  jeg ønsket å bli skremt var det i hvert fall feil film.  

jeg så på dream house, noe jeg må anta er en thriller ikke skrekk 

siden jeg har hvert plaget av så mye mareritt mens jeg vokste opp trodde jeg alltid at skrekkfilmer kom til å bli for mye for meg, i mellom 14 og 23 så jeg ingen skrekkfilmer eller skumle tv serier. det var en samboer som jobbet i en videobutikk som stoppet denne trenden. han pleide å låne med seg filmer hjem, og om det var skumle filmer fikk han stua for seg selv ( ikke noe problem for et datanerd som meg)

en gang kom jeg ut i stua for og hente noe, og før jeg viste ordet av det hadde jeg sett ferdig resten av filmen sammen med han. jeg elsket den, saw 2. etter dette begynte jeg å se på alt av skrekk jeg kom over , og det tok nok over 50 filmer før jeg skvatt for første gang. samboeren min var overlykkelig over at jeg kunne skvette, han forsto aldri hvordan jeg ikke ble skremt av filmer som the gruge, the ring, one missed call osv. jeg så på den som morsom underholdning.

men slik kan det være når man vet av erfaring at verden kan være forferdelig, og de eksemplene som dukker opp i drømmene dine er langt verre en den verste skrekkfilm du har sett.

natta, sov godt ( eller håp på å få sove i det hele tatt)
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg