bok: fire study – maria v. snyder

Yelena er en soulfinder, og soulfindere er kjent for sin evne til å manipulere sjelene til folk for å gjøre seg selv mektig. i følge historien er det ingen soulfinder som har blitt eldre enn 25 før de blir drept. Det er ikke bare andre magikere som frykter henne, Yelena frykter magien sin mer enn noen andre.

hun er ikke lengre en student, men en likeverdig magiker som får litt opplæring samtidig. Men det er ikke lett å følge undervisningen når det hele tiden kommer store magikere og  prøver å ta over landet deres. Yelena kan ikke det å sitte stille å se på, selv om hun planlegger det. og før hun vet ordet av det er hun nok engang jaktet på av myndighetene mens hun prøver å unngå å bli drept av andre skurker.

det viser seg fort at hun kan kun komme ut av dette hvis hun slutter å være redd for magien sin og lærer seg å bruke den slik den var ment, men det er lettere sagt en gjort når alle venter på at du skal vippe over og bli ond. de som ikke hjelper deg vil drepe deg for kreftene dine og motstanderne blir bare sterkere og sterkere.

klarer Yelena å finne troen på seg selv før det er for sent? vil det bli krig? og hvem kommer til å leve og hvem kommer til å dø? 

en bok jeg hadde lyst å avslutte flere ganger, det var vel mest min kjærlighet til kiki som fikk meg til å holde ut. det kan bli for mye av det gode.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg