id merking ( katten jeg fant)

i går kveld tok jeg og kusina mi å flyttet katten jeg har hvert så bekymret for, inn.

dessverre gikk ikke møtet med sirius og katten som midlertidig har fått navnet lille floke særlig bra. Etter å ha lett på nett etter hjelp, ringt rundt og ikke fått noe hjelp og vurdert en stund hva som var best for floke, bestemte vi oss for å låse den ut på verandaen.

jeg har innglasert veranda så det blir som et stort glass rom. jeg satte ut mat, drikke, katte do og lagde en god myk seng av pelspleddet mitt. Når jeg sto opp i dag lå floke godt krøllet sammen inni pleddet.

jeg satt å koste med den ute da jeg tilfeldigvis så det sto id i øret dens, jeg ble overlykkelig. jeg har prøvd å se etter dette merket før, men siden katten er så sort har det hvert vanskelig å få øye på det. nå var det bare å ringe rundt for å finne ut hvor jeg kan få avlest chipen.

Ensjø dyreklinikk tok oss i mot og etter bare noen sekunder kunne fortelle oss hvem som eier floke og hvor den bor. den har hvert på vandretur, men heldigvis ikke alt for langt. jeg ringte til eieren men fikk ikke svar, så jeg sendte sms med beskjed om at jeg hadde katten hennes. nå er floke ute å sover på verandaen.

det er viktig å ID merke dyrene dine!!!

3 kommentarer
    1. For en fin pus! Og så fint at han er ID-merka. Vi merker også pusene våre, og jeg håper virkelig at de fleste gjør som deg når de finner en katt ute på tur: Ser etter ID-merke og reiser for å få avlest chippen. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg