føler meg så dum

i går var jeg på jakt etter hage utstyr, siden jeg ikke følte meg bra nok til å forlate Lambertseter hadde jeg lagt opp en handle plan. jeg måtte en tur på apoteket så jeg planla å gå dit først og så bort på euroshoper for å finne en billig rake og hansker.

til min store overraskelse var  hage utstyret på euroshoper helt minimalt, så jeg endte opp med å fortale butikken uten å ha kjøpt noen ting.

i løpet av kvelden kom jeg på at jeg kunne ha gått innom Chlas Ohlson , de har det meste der. litt oppgitt over at dette ikke hadde falt meg inn dro jeg dit i dag. utvalget var ikke veldig bra her heller, men jeg fant en liten rake som passet meg perfekt. jeg var ikke fornøyd med hanskene så det kjøpte jeg ikke.

lettet over at jeg hadde funnet den lille raka, slik at jeg slapp å reise ut av Lambertseter for å få tak i, gikk jeg til butikken, og passerte Jernia. gjett hva Jernia er fylt med for tiden?

jeg som har rykte på meg om å være så kjent på senteret og butikkene hadde helt glemt denne butikken, to dager på rad. jeg følte meg så dum der jeg sto å så inn på alle rakene, kostene, spadene osv. men jeg angrer ikke på kjøpet mitt, for den lille raka var virkelig som lagd for meg og høyden min.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg