har jeg blitt bedre?

den siste uka har hvert merkelig, rett og slett fordi den går i mot all logikk.

tirsdag forrige uke sluttet jeg å spise mat på grunn av smerter i magen, jeg har slike perioder og tenkte ikke så veldig mye over det. ikke før helga kom og jeg ikke hadde puttet i meg noe annet en næringsdrikkene. ikke en sjokolade bit, ikke en kake bit, ingenting.

jeg var å handlet med mamma på fredag da jeg oppdaget av tanken på mat automatisk fikk meg kvalm og til å brekke meg. jeg så at dette kom til å bli et stort problem og bestemte meg for å begynne å jobbe med det, med en gang.

siden da har jeg forresten spist en kvart cesar salat og litt laks.

samtidig som jeg har mistet helt matlysten har jeg fått en ny hodepine, den sitter rett i mellom øyenbrynene mine, som en liten flekk og det er den som gjør meg så kvalm. vi har en mistanke om en sammenheng mellom disse to tingene.

for litt over to uker siden startet jeg på søvn hormoner som skulle hjelpe meg med å sove, jeg sover ikke noe bedre og da jeg regner med at matlysten og hodepinen er bivirkninger av denne (hodepinen vet jeg er bivirkning fordi den kom første gang 4 timer etter jeg tok den første tabletten)

jeg bestemte meg for å slutte med tablettene med en gang jeg kom frem til denne konklusjonen, men mamma ropte nei på telefonen, skriv ned en liste med pluss og minus før du bestemmer deg. jeg forsto ikke hva hun mente siden den ikke virket på søvnen og hadde kraftige bivirkninger, men det er en merkelig ting som har skjedd den siste uka.

 jeg har hvert frisk.

det startet forsiktig med bare en tur på senteret, men innen helga hadde kommet merket jeg en stor forskjell på meg. jeg orket 3-400 ganger mer enn jeg har pleid. hodet mitt er helt på plass og jeg tenker i normal hastighet. jeg går og går når jeg kan dette. 

jeg har begynt å gå i goth klærne mine igjen, sminke meg når jeg skal lengre ut en butikken, rydde i leiligheten og stråle.

jeg har hatt perioder hvor jeg har plutselig hvert bedre en liten stund før jeg falt sammen igjen, så vi håper ikke det er en slik periode.

først trodde jeg det var at jeg hadde sluttet å spise som var grunnen, hvis dette er grunnen er det fordi jeg spiser noe jeg ikke tåler (gluten antageligvis)

andre teorien er at det er medisinene, selv om de ikke virker på søvnen har de klart å dytte på noe som ikke fungerte hos meg.

tredde teorien er at det er våren som virker inn på meg, jeg er veldig påvirket av sesonger og vær. 

selvfølgelig kan det være en kombinasjon av alle 3

så nå har jeg bestemt meg for å ikke slutte på medisinene, jobbe sakte men sikkert mot å få i meg ett måltid om dagen. og nye sola mens den er her.

så får vi håpe formen varer lengre enn en uke eller to, for jeg skulle gjerne ha fått opplevd litt mer enn leiligheten min.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg