bytur i sola

i dag ble det dagen jeg har gruet meg til, dagen hvor jeg begynte å spise mat igjen. Jeg og mamma pratet litt om det i går og hun anbefalte meg å dra ned på peppes å spise salaten min som første måltid. ikke var det bare lett mat, men også favoritt maten min.

så da støttekontakten min kom spurte jeg om det var greit om vi dro ned i byen, og det var det. jeg tok henne med en rask tur innom outland på østbanehallen før vi gikk å spiste. utenfor outland satt det masse med folk å spilte og jeg følte for å skli rett inn.

det v ar nok ikke helt peppes sin dag i dag, de har byttet ut kyllingen og jeg var mildt sagt ikke imponert. syntes litt synd på dem da jeg overhørte dem fortelle en annen kunde at tappekranen dems var i stykker, ingen øl på kundene. 

jeg spiste ikke mye, og kjente det jeg spiste. men etter en liten stund gikk smertene over og prosjektet var vellykket, jeg kan spise mat igjen.

siden det var så fint vær bestemte vi oss for å gå litt, det var nok ikke så veldig tilfeldig at vi plutselig var på den andre outland butikken, jeg måtte selvfølgelig inn å titte der også.

så gikk vi mot festningen og ned til aker brygge, her satt vi i sola litt og så på båter før vi dro hjem igjen.

store temaet på brygga var om jeg skulle kjøpe is eller ikke, endte med at jeg ikke turte det. tok drosjen hjem til mamma og hoppet av der. hadde en veldig koselig tur.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg