pointshop

i går tok jeg farvel med pointshop. ikke det at jeg har brukt siden de siste årene, men jeg følte jeg kunne hente ut premiene mine mens poengene enda var verdt noe. det ble et gavekort fra gavekort torget på 300 kr. jeg ble sittende igjen med 20.000 poeng og siden jeg ikke ønsket godteri eller kondomer ble det til at jeg tømte kontoen på skrapelodd. 

nå spilte jeg ikke for å vinne, men jeg la allikevel merke til den dårlige vinne oddsen på det dyreste skrapeloddet. hver gang det dukket opp en ny spiller ønsket jeg dem stille lykke til og håpet jeg hadde spilt igjennom nok lodd til at de kunne vinne, men nei. jeg valgte det dyreste loddet fordi da ble det mindre innkjøp på meg. skulle jeg ha betalt 10 p pr lodd hadde jeg sittet oppe hele natta. de dyreste kostet 25p so dere kan forestille dere hvor mange lodd jeg skrapte.

jeg vant små premier hele tiden, men de var bare tull. jeg satt heletiden å håpet på at jeg ikke skulle vinne 10 000, for da hadde jeg hvert tilbake der jeg startet. en mill hadde ikke skadet, da kunne jeg ha tatt ut flere premier, men jeg hadde ikke tro på den gevinsten.

hvorfor bruke timer på å tømme poengene? jo for da faller jeg ikke like fort tilbake igjen. så fort jeg har fått gavekortet mitt skal jeg se om jeg får stengt kontoen der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg