en angstfull natt

jeg har sovet i natt, vel i hvert fall delvis av natta. for selv om jeg la meg fornøyd ved 20 tiden, og trodde jeg nå hadde klart å snu døgnet igjen, skulle natten by på skumle overraskelser.  hva vet jeg ikke.

jeg hadde ikke fått med meg at jeg hadde sovnet, og i hvert fall ikke at jeg hadde våknet igjen. jeg lå plutselig i senga med kjempe angst. jeg prøvde å finne en logisk forklaring på panikken, og etter å ha sett på klokka kommet frem til at jeg må ha sovnet, og en lyd må ha vekket meg. størst sannsynlighet fra en av naboene, klokka var bare 22.30.

selv om jeg med disse kunnskapene skulle kunne roe meg ned, hjalp det ikke. panikken var på topp og jeg gikk igjennom leiligheten og slo på alle lysene. dette hjalp ikke mye, så jeg sto igjen med to valg, den kjemiske og den levende. 

etter rask vurdering kom jeg frem til at angst nivået ikke var på stesolid stadiet,  jeg likker ikke å ta dem om jeg kan slippe, så jeg valgte den levende metoden og ropte på Sirius. jeg bare delvis ropte og delvis pratet litt høyt, jeg ville ikke vekke naboene om de hadde lagt seg. men Sirius hørte meg og jeg kjente angstnivået synke når jeg hørte han gikk under senga. og plutselig var han inntil meg.

det var ikke den vanlige surre rundt før jeg finner den perfekte liggeplassen, han kom rett opp og rett bort til meg. la seg så tett inntil meg som han klarte og ga meg et slikk på hånda. tror han følte panikken min. her lå han helt til jeg hadde roet meg ned nok til at jeg kunne lukke øynene. da flyttet han seg over på andre siden av senga og holdt vakt der resten av natta.

jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg sov trygt og godt resten av natta, men det hadde hvert en løgn. jeg våknet ofte med angst, men ingen så ille som på starten. klokken 04.00 begynte det å bli lyst utenfor og jeg gikk nok en gang igjennom leiligheten, men slo avlysene denne gangen.

Sirius lå å sov i fotenden av senga mi.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg