sovet dårlig

de fleste vil vel si at det ikke er så veldig overraskende at jeg sov dårlig i dag, siden jeg sov fra ca 12.00 til 23.00. Men i motsetning til de fleste andre påvirker døgnet veldig lite søvnen min. Akkurat som om at jeg kunne ha løpt maraton om natta ( vel om jeg var frisk nok) kan jeg fint sove om dagen.

men siden jeg sto opp ca 00.00 i går valgte jeg å ikke ta sovemedisinene mine.  de får meg ikke til å sove, men skal hjelpe kroppen min med å forstå at det er om natta man skal sove (søvnhormoner) så jeg tar dem om natta, noe som går helt greit siden jeg ikke blir søvnig av dem. 

men selv om de ikke får meg til å sove har de helt klart gjort noe med søvnkvaliteten min, det er ganske overraskende å vakne etter 7  timer og finne ut at du ikke har hvert oppe en eneste gang. spesielt når du er vant til å våkne hver time.

det har ikke hvert en spesiell grunn til at jeg har sovet dårlig i dag. jeg våknet en gang av korpset og da kastet jeg på meg en genser og gikk ut på verandaen for å se på. men uten om det klokken 20.00 var det lite lyder. jeg har derimot hatt mye kramper og smerter, så det kan jo ha hvert grunnen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg