forgifter skolejenter

det er tragisk å lese om de 150 afghanske skolejentene som ble forgiftet ved å drikke vann på skolen. Det at noen er villig til å ta liv av 150 jenter fordi de går på skole er rystende og en virkelighet vi slipper unna her i landet. Folk har lov til å mene hva de vil, selv om jeg er uenig i det, men det må da finnes bedre måter å få frem sitt synspunkt en å ta liv av barn?

mener de at disse jentene ikke fortjener å leve fordi de kan lese og regne? er de så redd for at kvinner skal kunne utvikle seg til sitt fulle potensial at det er bedre å fjerne dem? eller gjør de dette bare for å skremme? skremme jenter vekk fra skolebenken og skremme foreldrene fra å sende dem? håper det virker motsatt, at folk ser hvor viktig det er for alle å stå på like ben, være like mye verdt og kunne gjøre det samme i livet.

men frykten viser seg i at mennene som bekrefter at dette ikke var et uhell, som står frem i media og sier at dette ikke er uvanlig, ikke tørr å nevne hvilke grupper som er mistenkt, fordi de frykter for sitt eget liv.

med slik frykt er det langt å gå for rettferdighet…

ps: jeg tror jentene overlevde, er noen som fortsatt er i livsfare, men det var ikke meldt om noen dødsfall i artikkelen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg