jeg gjorde for mye!!!

jeg klarte det igjen, man skulle tro at jeg snart lærte, men det er ikke noen midt i mellom knapp på meg.

etter mine 23 timer med søvn hadde jeg en veldig fin lørdag. jeg var på garasjesalg og kjøpte billy senere på senteret å handlet mat. uten om en koselig taco middag ute på verandan brukte jeg kvelden på å sortere billy bladene mine. hadde fra før – hadde ikke fra før.

vi planla en liten gåtur bort til parsellen fordi jeg hadde lyst å vise den frem, men da jeg la meg noen sekunder på senga kjente jeg hvor sliten jeg egentlig var. i stedenfor tur ble det medesiner og rett i seng. nye sovemeddesiner prøves ut og jeg prøver å være optimistisk. 2,5 time etter jeg sovnet våknet jeg og var kjempe dårlig. jeg staket meg frem til datan og satt her å klikket en stund. så lenge jeg ikke bevegde hodet holdt kvalmen og svimmelheten seg under kontroll.

etter litt klikking på facebook kom jeg frem til at senga var nok det beste alternativet alikevel, så jeg kronglet meg tilbake dit. selve turen på 5 meter gjorde meg så kvalm og svimmel at jeg ikke viste hva som var opp og ned. jeg la meg i senga og prøvde å ikke bevege en eneste muskel. hovedsaklig klarte jeg det, men måtte snu meg og gå opp på toalettet innimellom. aner ikke hvor lenge jeg lå slik…

jeg sovnet til slutt, og i går var det å sette seg ned å tenke igjennom det som skjedde. var det en reaksjon på sovetablettene eller er det et tegn på at jeg får kraftig anfall. symptomene heller mot kraftig anfall, svimmelheten, hodepinen, varmen, muskel rykkninger og krampetrekninger. og man kan si at styrken på symptomene ofte angir styrken på anfallene. 
etter 5 timer våken begynner kroppen å protestere igjen og jeg legger meg i senga med laptopen, billy blader og stesolid.
jeg vet det er 70% sjanse for at jeg får anfall, men vil ikke ta stesoliden før det har startet ( og når det blir så kraftig er det somregel for sent for meg å gå å hente dem)
men to timer liggende virket og jeg kunne stå opp igjen, ta medesinene mine og legge meg til å sove.

nok en gang sov jeg bare 2,5 timer før jeg våknet, jeg satte meg ved datan og var oppe hele natta. vel vitende om at jeg måtte være forsiktig med hver eneste avgjørelse jeg gjorde i forhold til å reise meg fra stolen.

jeg sov på formiddagen i dag og nå sitter jeg her igjen, jeg tør ikke gå ut av leiligheten, jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde kroppen min oppe. det er tungt men går greit når jeg sitter, regner med at jeg klarer 5 minutter før kroppen gir seg under meg om jeg står. smertene er ikke sterke, men mange og surrer rundt i kroppen. det er som om noen har puttet en virvelvind i hodet mitt og jeg sliter med å holde tanker på plass, skjelvingene dukker spontanisk opp og hele kroppen føles ut som om den er lastet ned med tonnevis av bly.

jeg har gjort for mye, jeg har slitt meg ut igjen… 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg