Billy blader

jeg var på garasje salg i dag, egentlig skulle mamma og tanta mi bare gå seg en tur og jeg ble med. planen var at vi gikk bort og så, hvis vi fant noe vi likte skulle (som vi ikke kunne bære) skulle mamma hente bilen og kjøre å ta ut penger.
jeg hadde så vidt satt foten inn i huset før jeg konstaterte at mamma måtte hente bilen. jeg tror de trodde jeg tulla helt til jeg viste dem et glass skap fyllt med Billy bokser. det var mange andre tegneserier og bøker også, men jeg var ute etter billy.

siden det var så mye, og jeg ikke hadde med meg listen over billy blader jeg manglet, gikk vi å spurte hvor mye hun skulle ha for all billyen. hun fortalte da at hun hadde enda et skap fullt med blader. etter rask vurdering kom jeg frem til at det kom til å ta timer å lete igjennom alle + at jeg uansett måtte hjem og hente lista mi. så da hun sa 500 kr for alle bladene sa jeg solgt. for 100 kr til fikk jeg med meg alle heftene og billy pocketene også.

så da var det å tusle opp igjen å hente bilen, kjøre til senteret og ta ut penger og dra tilbake å lempe bladene i bilen. min teori var at jeg trengte 50 blader jeg ikke hadde for å gå opp i opp i bruktbokhandelpris, 100 for å nå loppemarkedpris ( for enkelt blader). etter å ha sortert ut bladene jeg ikke hadde telte jeg to bokser og kom til 47 blader, det var enda 10 bokser med blader jeg ikke hadde. så det lønte seg. resten av bladene har jeg tenkt å selge videre på finn.no

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg