påskeaften

nok en gang samlet familien seg, denne gangen for påske lam og to bursdager. vi er effektive og tar allt på en gang.

mamma hadde tatt på seg oppgaven med å kjøpe/ ordne påskeegg til barna mens hun var i roma og det var koselig å se at jeg og kusina mi var inkludert i noen av de innkjøpene. mangel på godteri var det i hvertfall ikke. 

men for å starte på middagen, vi hadde lammelår og en vegetar rett jeg ikke klarer å stave. jeg, Erle og Maren satt ved soffan, mens resten av folket satt ved spisebordet. det var rett og slett ikke plass til alle rundt bordet og jeg liker å trekke meg unna de største folkemengdene, selv når det er familie. på 5 av asjettene sto det en gullhare, fort etterfulgt av en blå kinderhare også, dette var til alle 5 “barna”. maten var nydelig og det ble et samtale emne at man måtte spare litt plass til alle kakene som kom etterpå. heldigvis hadde deserten blitt droppet da det viste seg hvor mye kaker det kom til å bli.

Maren hadde bakt krydder, sjokolademuffins og en mokkakake. jeg hadde bakt sitronmuffins.

på toppen av soffan sto det fire søte ender, på den ene vingen hadde den festet en pose fyllt med sjokolade. jeg tror egentlig kosebamsene ble mer populære enn sjokoladen akkurat da, siden vi allerede hadde så mye sjokolade. oppe ved glassskapet sto det 4 kylling påskeegg fyllt med godteri. disse nydelige påskeeggene rommer ikke så mye, men det at de er formet som kyllinger og som bamser gjør dem veldig søte.

helt til slutt fant også barna to påskeegg til gjemt unna et sted, men jeg fikk ikke helt med meg hvor eller hva det var i dem da jeg hadde begynt å bli ganske sliten.

mellom maten og kakene satt jeg og barna å spillte little big bang story på laptopen min, mens de voksene ordnet rundt oss. så var det gaver til begge bursdagsbarna (vel man er vel alltid et bursdagsbarn,samme hvor gammel du blir?) og så kastet vi oss over kakene.

rett og slett en koselig kveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg