mareritt

jeg hadde rett i mine mistanker om at dette kom til å bli en hard natt, angst nivået var høyt og marerittene holdt følge.

det var to drømmer som skilte seg spessiellt ut, den første var på hytta til farmor og farfar. det var mye tull frem og tilbake, en blanding av angst og skrekk, å sloss for livet  og sviket over at ingen hjelper deg. men selv om jeg våknet med hjertebank sluttet denne drømmen ganske komisk. for mens jeg drømte økte angst nivået seg sagte men sikkert og tilslutt nådde jeg toppen. ett eller anet forferdelig borte i skyggene jeg ikke måtte se, noe som lusket rundt oss og var skyld i allt det fæle som skjedde. hva enn det var, var det så forferdelig at jeg viste jeg ikke måtte se det, men alikevel klarte jeg ikke å la være. der sto mannen med ljåen og jeg holdt på å tippe over av latter og sjokk, er dette det beste du klarer spurte jeg meg selv rett før jeg våknet. 

selv om personen i skyggene ikke skremte meg var det mye annet fælt i drømmen og jeg slet med å tørre å legge meg til å sove igjen, allt skremte meg, til og med øynene til sirius ( han stirret så intenst på meg)

neste drøm husker jeg ikke noe annet en slutten av, uten om at jeg husker det var mye fælt i den også. slutten besto at jeg løp opp og ned trappehusene i blokka jeg bodde i frem til jeg var 11. noe jaget meg og jeg skrek og skrek, jeg løp forbi mamma men siden hun var i 90 tallet kjente hun ikke igjen meg, ingen hjalp meg denne gangen heller….

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg