sex og angst

min historie er ikke kort, ikke er den pen og ikke gir det en god leseopplevelse. meste parten finnes ikke en gang skrevet ned, jeg klarer ikke.

det å leke med seg seksuelt er sunt og normalt, og jeg skammer meg ikke over å innrømme at slikt skjer. helt ærlig har jeg alt for mye sex på hjernen…
men i dag skulle vise seg å bli andeledes, og jeg skriver om det fordi jeg må. jeg tror ikke jeg klarer å lukke øynene mine før jeg får det ut, og kansje ikke da en gang.

jeg leker med meg selv ganske gjevnlig, sex med en partner er uaktuelt siden jeg sliter så med minner og flashbacks. selv en privat kosestund kan bryte meg sammen i tårer i times vis etterpå, rett og slett fordi det dukket opp ett minne, eller en tanke. men i det siste har ting hvert ganske stabilt, ingen pluttselige gråteanfall og ingen anger.

jeg har egentlig ganske mange leketøy, for jeg har ikke alltid hvert slik, ting var bedre da jeg ikke husket. men spontant tenkte jeg at jeg skulle bruke en dildo, et valg jeg kommer til å angre på lenge. allt gikk bra og den kom vel så langt som 4 cm inn, da fikk jeg pluttselig panikk og begynte å brekke meg. kvalmen og panikken var så kraftig at jeg måtte avslutte alt, jeg tok men en lang dusj og pleiet meg og trodde alt var tilbake til det normale igjen, da jeg la meg.

 jeg hadde ikke rukket å legge hodet på puta før jeg var ute av senga igjen, tører i øynene og i panikk. jeg ønsker å ringe noen, men ønsker ikke å vekke noen. ikke hvet jeg hva jeg skal si heller. jeg føler meg så alene og så redd, redd for søvnen og hvilke minner den vil bringe med seg.

så selv om det er veldig personlig og mange vil mislike at jeg skriver det, må jeg. for jeg må få det ut på en eller annen måte og bloggen står her. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg