skummel taxi fakta

det var min andre tur med mine nye faste sjåfører hvor jeg lærte en ting om taxi regler som skremte meg mer enn betrygget meg.

alle drosjer har vist en skjult alarm, dette i seg selv er ikke så skummelt. hvis en sjåfør trykker på alarmen blir det satt på en microfon slik at sentralen kan høre allt som blir sagt i drosjen. ubehagelig å vite at samtalen din kan bli overhørt, men fortsatt greit nok egentlig, man forstår at de som kjører fremmede folk rundt i byen trenger litt beskyttelse. 

alt dette fikk jeg vite da hun som kjørte ved en feiltagelse trykket på alarmen, og de fikk telefon fra sentralen om at microfonen dems ikke virket. det var falsk alarm så det var ikke så farlig, men jeg fikk introduksjon om regelemanget om alarmen. de fleste tingene var greie, selv om jeg synes de burde informere om at drosjen kan bli overhørt. det som skremte meg var regelen om at hvis en alarm gikk skulle alle de andre som hadde drosje og var ledig kjøre til den drosjen og observere/ være vitne til hva som skjedde.

selv om de har streng besked om å ikke blande seg inn, bare observere, vet jeg at folk ikke tenker slik. det er også en metode å skremme folk på som jeg ikke setter pris på, for det er ikke alltid sjåførene som har rett, og som kunde er du helt hjelpesløs.

kansje sette opp en kunde nød alarm også?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg