bytur onsdag 04.01.12

det var bare å innse, jeg måtte en tur ned i byen. gave til storebrorenmin måtte kjøpes og en premie på lush måtte plukkes opp. heldigvis hadde legesenteret gjort feil og sendt resepten min i posten og ikke fakset den den apoteket som de skulle, så jeg kunne hente medesinene i byen.

jeg ringte min nye faste taxi sjofør og satt i sola å ventet på dem, de er to da den ene trener seg opp til å bli taxi sjofør. jeg dro vist dem ut av påskehandelen så de hadde med seg sin yngste sønn. så det ble en taxi tur fyllt med konsollspill prat.

jeg startet turen på city men gikk fort over på byporten for å hente premien min, det føles litt rart å stå i kø uten varer for å si hei jeg skal hente en premie… men morsomt å vinne da. jeg var allerede nå sliten og lette etter et apotek som hadde stol jeg kunne sitte å vente på til det ble min tur, men jeg kom frem til samme konklusjon som før, denne byen mangler sitteplasser. jeg ga opp da jeg kom til østbanehallen og valgte den, det var lite folk der så det gikk kjappt. så gikk jeg bort til ica og lånte stolene dems litt.

jeg fikk melding om at jeg fikk følge så jeg tuslet rundt inne på østbanehallen mens jeg ventet på å bli funnet. her fikk jeg endelig kjøpt meg fler agurkfrø og noen jordbærfrø. nok en sittepause på mcdonalds mens jeg og vennen min planla resten av byturen. ( det var ikke vanskelig å finne meg, jeg tiltrekkes spillbutikker som en magnet)

siden jeg var så sliten bestemte vi oss for å spise på peppes før vi fortsatte videre på handleturen vår. her ble det som vanlig nacsho ships og cesarsalat…

så gikk turen over til outland, jeg trengte terning til game of life spillet mitt + at man aldri går lei av den butikken. så platekompaniet for å se på spill, så gamestop for å se på spill…

avsluttet handleturen med en tur på arkaden for å titte på bodymap og neotokyo. jeg gikk hele tiden å vurderte å farge håret mitt lilla, men har ikke gjort det enda.

så var det å ringe etter drosje og sitte i sola og vente igjen. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg