loppemarked i sola

jeg var overasket da mamma ringte og fortalte at de skulle på loppemarked, er det den tiden allerede? selvfølgelig ville jeg være med, og jeg var heldig nok til å ha sovet på natta så jeg hadde kreftene til det også. 
loppemarked på søndager er ikke den beste måten å finne en god deal, men med stekene sol ble det koselig tur ut alikevel.

vi var på to loppemarked, langerud sykehjem og abilsø skole. 3 tanter, mamma og meg.

på langerud kjøpte jeg et brettspill, game of life, et spill jeg har hvert nyskjærig på lenge. jeg har oppfølgeren game of life twist of turns, men det falt aldri helt i smak. jeg måtte sattse på at alle brikkene var der siden det var for mange å telle opp, men jeg hadde flaks og de var der alle sammen.

på abilsø gikk det mere penger, men ikke fra min side. de hadde ingen andre spill som virket spennende, ett billy blad som jeg hadde fra før, ingen cola glass. men den ene tanta mi fikk kjøpt seg en soffa da…
men selv om det ikke ble mye handling her ble det en sitte periode på benkene ute ved grillen, vi prøvde å samle opp alle sammen og slik tar litt tid. her satt jeg å koste meg med en liten pinup og nøyt sola.

hele loppemarkedet far fullt av familier som hadde barna ute i lekestativene der, jeg tror dette er loppemarkedet som passer best for småbarnsfamilier. hvem kan vel klage på uteservering, mange lekestativer og strålende sol. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg