settlers of amerika?

i dag prøvde vi ut et nytt settlersspill (nytt for oss, ikke nytt i butikken) settlers history, amerika.

vi rakk aldri å bli ferdig med spillet fordi vi ble så utrolig sliten av å prøve å lære oss det, det var veldig mye å holde styr på. reglene var ofte oppe til diskusjon og vi måtte slå opp i manualen flere ganger. spillet er basert på settlers serien, men skiller seg veldig ut når du begynner å spille. greit nok er det råstoff som du får ved å kaste terning, men her har du brikker å styre toglinjer å bygge osv… 

det er mer samspill enn i vanlig settlers da alle kan bygge på alle sine turer, samtidig som man kan bygge på tvers av og ved hjelp av andre sine toglinjer. de tat det var usikkert hvor mange det var av hvert tall gjorde det også slitsomt å følge med på brettet når spillet hadde kommet et stykke og vi hadde beveget oss vest over.

det virket nesten som om spillet var i to deler, en bygge del på starten og en flytte tog del på slutten, i midten ble det en salig blanding og kaos.

morsomt og andeledes, men utrolig tidskrevende og konsentrasjonskrevende tror ikke det kommer til å være spillet som oftes blir ønsket.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg