chilisuppe og hvitløksbagetter

i går handlet jeg inn løk, poteter, gulrot, paprika, stangselleri, rødelinser, tomater og chili på tube. hadde knust hvitløk allerede.

så etter en kjapp senter tur kastet jeg allt dette oppi en kjele, lot det koke litt og kjørte stavmixeren oppi, vips så var det chilisuppe ( selvfølgelig var det mer en bare å kaste det oppi, men vi tar den raskeste beskrivelsen nå).

det å handle på rema 1000 er alltid intreasngt, du vet nemlig ikke om de har de samme varene som de hadde uka før. denne gangen måtte jeg prøve ut hakket chili på tube fra toro. når jeg lagde suppa så jeg bare på toro merket og puttet oppi dubbelt, om ikke trippelt av det jeg vanligvis gjør. da jeg leste senere at det var en hissig chili ble jeg usikker, men min vurdering av merket var riktig og suppa ble ikke for sterk.

mens jeg sto å lagde suppa kjente jeg lukten av hvitløken og bestemte meg for at jeg kunne lage bagetter og hvitløksmør vedsiden av. jeg brukte morteren til å blande smørret og hvitløken og satte bagettene i ovnen når kusina mi kom. siden jeg først hadde begynnt å gjøre ting ordentlig, dekket vi på, tente stearinlys og serverte maten på bordet. det ble en kjempe koselig og god middag.

etter maten spillte vi spill

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg