enda en laptop til å dø av!!!

her skulle det egentlig ha stått, jippi ny laptop…

men i stedet kan jeg trist fortelle at dette er tiden da data ikke fungerer for meg. jeg hadde akkurat fått maskinen min og satt den opp, jeg startet med å instalerer the sims 3, førte plate gikk bra, men da jeg prøvde meg på neste krasjet windows.

siden jeg ikke hadde no problemer etter denne ene blåskjermen, instalerte jeg videre, alle spillene. jeg måtte til og med fortsette neste dag. det var når jeg skulle begynne å instalere de nedlastbare filene at jeg oppdaget at noe var galt. launchern som skal sette i gang spillet ville ikke virke. jeg prøvde alle mulige veier rundt problemet, men fant ingen løsning. 

først tenkte jeg at jeg skulle avinstalerer ett og ett spill for å se hvilket som ødela, men jeg kom på at jeg hadde prøvd å kjøre igjennom det første og det ikke virket. så da var det å sette seg til å slette alle spillene jeg hadde brukt timer på å instalere. når jeg kom til hoved spillet ville ikke det avinstaleres. først fikk jeg feil meldinger, men etterhvert bare lekte den som om det ble avinstalert. nok en gang måtte jeg sette meg ned å tenke veier rundt. hva skjer om man prøver slikt eller slikt. svaret er enkelt, ingenting.

jeg fikk ikke reinstalere spillet heller fordi det allerede lå der, feilen lå i filen og jeg fikk den ikke bort. det hadde merkelig nok ikke blitt opprettet noen gjennoprettningsfil på laptoppen heller, så jeg så ingen andre muligheter enn å putte in cd`n fra levrandøren som skulle gjøre maskinen som ny igjen.

og som ny ble den, uten drivere, uten nett, uten allt… hva hadde jeg ventet meg? jo at samsung sendte med i hvertfall standardriverne med produktet sitt. eller en driver som gjorde nettkortet tilgjengelig. men nei da… da var det å slå på den brannfella av en maskin jeg har å håpe den holdt lenge nok til at jeg kunne laste ned alle driverne fra samsung sin hjemmeside og overføre det på usb brikke.

den gamle laptopen holdt, men det manglet to drivere + allt av geniale funksjoner samsung hadde lovet var blitt borte. de er ikke så viktige, men det er frustrerende.

når jeg ringer samsung sin kundeservise sier de at det er windows sitt problem, men jeg har nektet å godta det. de har sendt med et ukomplett gjennoprettingssystem. men de prøver fortsatt å hjelpe meg så jeg skal ikke dømme dem enda…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg