iphone 4s, men ikke uten problemer

når min iphone 4 begynnte å bli trassig, innså jeg at det var på tide å kjøpe ny telefon. siden jeg ville betale fullt for telefonen, og ikke ekstra over lengere tid kjøpte jeg den på apple sin hjemmeside. det tok to dager så kom telefonen på døra, og da startet problemene…

det var frustrerende at pc`n min skulle på reperasjon akkurat da, så jeg kunne ikke konfigurere den mot pc`n. men å sette inn simkortet og bruke telefonen burde jeg vel kunne? jeg setter inn kortet, går igjennom oppsettet og telefonen virker. den kommer seg lett inn på nettverket, men den finner ikke telenor.

etter å ha prøvd alle variasjoner av innstillinger og områder i leiligheten bestemmer jeg meg for å ta opp ekstra telefonen min og ringe telenor kundeservice, mitt spørsmål ville da være om det var en grunn til at telefonen ikke registrerte dem…

men som jeg skrev i går, ringe til telenor er lettere sagt en gjort… så etter tre forsøk og mange timer er jeg mildt sagt rasende (utslitt) og biter tennene sammen mens jeg tvinger meg til å klare gåturen til senteret.

det finner de ut a det ikke er noe galt med abnomanget mitt og det finnes ingen grunn til hvorfor simkortet ikke skulle virke, vel om det ikke var noe galt med simkortet da…

så jeg dro hjem, jeg har tvilling abonomang så jeg har et simkort til, byttet ut dette med den i telefonen og pluttselig dukket telenor opp. lettet og trygg trodde jeg allt var over, sendte tekstmelding til mamma som gikk igjennom og la meg. da jeg skulle ringe mamma i dag tidlig ville ikke samtalen gå igjennom, ikke kunne jeg ringe til mobilen min heller. da jeg flyttet simkortet over til iphone 4 virket den heller ikke.

smart nok som jeg er regnet jeg med at det var en sperring på tvilling kortet som hindret telefonbruk, så jeg la all vekt på at det klarte å finne telenor. nok en gang byttet jeg om simkort ( nå er tvilling kortet i ipaden).  det første simkortet virket fortsatt ikke, så jeg puttet det inn i iphone 4, pakket iphone 4s pent ned i esken sin og gikk tilbake til senteret.

her fikk jeg fortalt at det var et kjent problem at de simkortene som ble sendt ut med de første iphone 4 telefonene ikke fungerte med iphone 4s, ingen vet hvorfor, men det må være en liten feil på dem. så jeg kjøpte nytt sim kort, fikk besked om at det kunne ta opp til en dag før forandringen ble registrert fordi telenor hadde problemer, som om jeg ikke forsto telenor sine problemer dagen før.( heldigvis gikk det 10 sek) 

så endelig tør jeg å skrive innlegget jeg har hatt lyst til å skrive i nesten to dager nå,

JEG HAR FÅTT IPHONE 4S!!!

ps: det er nesten umulig å se forskjell på iphone 4 og iphone 4s . største forskjellen er vekta.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg