hvorfor telenor?

hvorfor er det slik at nesten hver gang jeg skal ha tak i dere, legger dere bare på. eller linjen blir brutt og dere har tekniske problemer som dere påstår.

hvorfor skjer det så ofte når jeg ringer, jeg kunne ha forstått en dag, eller en eller annen oppringing. men tre oppringninger på rad, sitte å vente, endelig komme igjennom og så bli brutt er frustrerende. når dette skjer om ogom igjen får jeg lite lyst til å være kunde hos dere, jeg ringer jo fordi jeg trenger å komme i kontakt med dere..

jeg har ringt tre ganger i dag og blitt brutt hver eneste gang jeg kom igjennom køen ( dere våger vel ikke å ta betalt for dette?) dette er langt fra første gang jeg har opplevd dette hoss dere. jeg er lei av å ringe til en svarer som bare gjentar og gjentar seg uten at du kommer videre.

men en ting har jeg fått med meg, velkommen til telenor….(ring staks tilbake)

2 kommentarer
    1. Uff, det er kjedelig og ha slike venner som oppfører seg slik, det er ikke ekte venner ! Ekte venner er de som gråter med deg, er alltid der for deg uansett om du trenger de eller ikke ! De er ikke der for og le av deg, men med deg .

    2. Victoria Bekkevold: du har helt rett, men misforsto innlegget litt. jeg ser ikke på telenor kundeservice som en venn, mer en fiende.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg