morgenstund er kosestund

det er en merkelig følelse av varme som dukker opp i deg når du våkner om morningen og katten din har klart å tvinne seg inn på deg. som om han var limt fast i meg lå han inntil meg, og med hodet oppi hånda mi. da jeg våknet og begynnte å bevege forsiktig på meg var det ingen reaksjon fra han. jeg lå vel våken i 15 minutter å bare så på han før han åpnet øynene. han la seg litt bedre til rette inntil meg å lå å smilte til meg.

det var foresten luna som vekket meg, hun kom med et jeg savner oppmerksomhet skrik fra gangen.

mens jeg lå der i senga vedsiden av Sirius, begynnte jeg å klappe og stryke på han med den ledige hånda mi. det var ingen tvil om at han var i himmelen. han lå å malte i ca 15 minutter til før luna dro han ut av kosen. hun hadde forstått at jeg var våken ( muligens på sirius sin intese maling) og beveget seg forsiktig inn på soverommet. Sirius kunne ikke la muligheten gå fra seg og fortet seg ned for å fange henne, men hun var raskere enn han og gjemte seg inne på badet.

sirius var egentlig ikke i agresvt humør så han bare gikk til kjøkkenet for å spise litt, jeg gikk inn på badet og koste med Luna, noe hun satte veldig pris på.

Luna pleier å få lov til å komme inn på soverommet, men kattene har en langstrekkelig og rolig maktkamp i mellom seg akkurat nå, jeg blander meg ikke inn i den.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg