bytur

i går var jeg rastløs, så jeg kastet meg i en taxi og reiste ned til sentrum. det var bare en eneste ting jeg skulle ha, det glemte jeg å kjøpe.

jeg stoppet som vanlig på oslo s og gikk ned på outland, det er lenge siden jeg har hvert der og jeg ble overasket over størelsen. jeg så på en del bøker og hoppet av glede da jeg så den siste boka i eragon serien hadde kommet. tok bilder av en del andre bøker jeg vurderer å lese når jeg kommer i bedre form.

på outland kjøpte jeg vip bilett til desucon og ett zits album.

jeg trengte akutt en ny bukse da min forrie jeans akkurat gikk i stykker, så jeg tenkte jeg skulle ta en titt på pm. på veien dit var jeg innom 7/11 og kjøpte 4 poser med saltebomber. eneste stedet jeg klarer å finne det for tiden, så jeg hamstret litt.

møtte en kammerat av meg på utsiden av pm og han ble med meg inn, tror ikke det tok så veldig lang tid før vi gikk ut med nye klær i en pose, etter en rask tur innom jobben til mamma for å vise frem klærene dro vi på peppes. han hadde alerede spist så han tok en brus og holdt meg med selskap mens jeg slukte cesar salaten min.

helt til slutt fulgte han meg til SMI og her var jeg en del timer, da jeg endelig reiste hjem var jeg så utslitt at jeg bare snubblet meg til sengs. mamma var så snill at hun gikk over på rema 1000 for meg og kjøpte cola light så jeg hadde det da jeg våknet i dag.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg